Jun 23, 2011

detik demi detik.

experienced by ciksuehaoi™ at 05:05
oh masa,cepatlah berlalu.gua nak balik la seyh.huwaaaaaaa.gua dah rindu mesia.SUMPAH.bukan sebab jepun tak best tapi sebab gua homesick.sob3(nangis keluar hingus).HAHA.asal gua skype ngn mak gua,mesti gua meleleh.asal tepon,mesti hati gua sebak.HAHA.gilaaaaaaaaaaa cengeng.damn!ok,takpe.kita put this aside.sekarang ni aku nak cita pasal party ntok budak2 selain jepun yg belajar dekat jepun dan bukan org jepun.haaaaa,pening tak baca?gua taw korang pening.ok,bagus!gua suka.HAHA!alkisah,tersebutla pada hari jumaat malam sabtu hari tu ade lah party ntok kite2 aje.best la jugak.dapat member us,korea,bulgaria,tanzania(ini tipu).HAHA!brazil,china dan sebagainya.kami dtg dr berlainan negara tp bertutur dlm bahasa jepun.gua tataw knape,tapi gua rasa benda ni kelakar.HAHA.nape kelakar?suka hati gua la,gua nak cakap kelakar.keh3.tapi kebanyakkan budak2 ni stay kat jepun setahun je sbb diorg pelajar exchanged tapi gua?4 tahun der!cis!!tataw la camne gua nak menghabiskan another 3 years kat sini.aigoooooooooooooooooooooo.balik party tu kitorg g karaoke dr pkul 12 smpai 3.palehotak betul.taw dek uncle mokhtar misai a.galak tu,kena rebus hidup2 gua.HAHA.tapi jgn risau.insyaAllah,gua akan sentiasa ingat pesan mak ngn bapak gua supaya pandai2 jaga diri wlupun diorg jauh.sbb ape?sbb gua syg separuh mati kat diorg.mak..abah..I LOVE YOU lah.ok,balik karaoke tu ada gempa bumi tapi sikit pon gua tak rasa.mungkin sbb gua terlalu berat dan mampu menampung gegaran tu?HAHA.gua pon tataw jawapannya.yehaaaaaaa!here some pic gua nk kongsi ngn you all sume.PEACE beb!

 warna kulit yg sgt berbeza.HAHA!

 kawan US dan KOREA gua.matt dan kang eunjin

 member bulgaria,budak mechanical eng.agak hensem.HAHA

member thailand,narisa dan louk kwan.cantik!

karaoke oh karaoke.buat sakit tekak gua je.HAHA!

2 kata-kata pemangkin on "detik demi detik."

Nik Muhammad Faiz on June 24, 2011 at 11:35 PM said...

cam seronok jer cik sueha!

♥ ciksuehaoi™♥ on June 25, 2011 at 8:04 PM said...

seronok der.HIHI~

Post a Comment

 

menitisebuahKEHIDUPAN Copyright © 2011 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by web hosting