Feb 3, 2011

aiiiisssshhhh~~~

experienced by ciksuehaoi™ at 20:34
kejap online,pastu offline.pastu golek2 kat katil,pastu jalan2 tepi rumah and then buat balik benda2 tu.serius.sangat BOSAN!haila,time dulu2 banyak kadai time cuti bising tadak mase rehat la,bz la.skang ni da bg cuti without kadai pon bising.ape mahu jadi?hahaha.sedar  ta sedar da nak habis 2 tahun kat aaj.skang ni tinggal tunggu shuryoushiki,BTN and departure briefing dari JPA je.argh,ta sangka da nak fly.rase cuak la plak.excited dan cuak yg bercampur aduk.bole ke nak hidup tanpa family kat Jepun sane?haish.risau3.tapi takpe,senior ade.SENPAI2,yoroshikune!huhuhu.skang ni pon dak2 AAJ da sibuk bincang2 pasal dai(university).dai mane la sanggup terima aku ni.huwaaaa.hiroshima da reject diriku ini.tinggal bergantung harap pada yamaguchi and toyama la skang ni.huhuhu.tapi kat mane2 pon ta kesah la.janji nak pergi jepun!hahaha.2 tahun kat AAJ la mengajar erti kesusahan sebenar.dari tak tahu bahase jepun sgt smpi bole bertutur dlm bahasa jepun.ni suma hasil berkat,tunjuk ajar dan usaha sensei2.terima kasih sensei!really appreciate that!sisa baki kat mesia ni nak buat ape ye?ntahla.kawan2 suh blaja masak sbb kat sane kena masak sendiri tapi……MALASLA.aku pon tade la ta reti masak sangat.basic2 tu bole la kot.kalau teringin nk makan kuih merepek2 kat sane nanti,tenet kan ade?check je la resepi kat tenet.kan?hahaha.ta sabarnya nak g jepun.sampai je kat jepun nak g KOREA!yeah.fly to seoul.bom,bom,bom.hahaha.siyes nak jumpa aktor2 and singer2 korea yang sangat hensem.wau.tengs JPA,sebab bagi saye fly and merealisasikan impian saye ntok ke KOREA.tapi yg paling penting ofkos la kena blaja kan?penatnya blaja tinggi2,gayat.hahaha.cepatla habis blaja.huhuhu.ta lame ag nak berpisah ngn dak2 aaj.suma kena campak ntah kemane2.huhuhu.good luck semua!panjang umur kita jumpa lagi ye!minasan no koto zettai wasurenai!





2 kata-kata pemangkin on "aiiiisssshhhh~~~"

SYAFA MOHAMED on February 6, 2011 at 9:02 PM said...

atashi mo nee...zettai watashitachi ni omoide wo wasurenai..syggg kamu sueha..

♥ ciksuehaoi™♥ on February 16, 2011 at 1:21 AM said...

sayang syafa jugak!
sayang sangat2:)

Post a Comment

 

menitisebuahKEHIDUPAN Copyright © 2011 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by web hosting