Jun 11, 2012

annoying.

experienced by ciksuehaoi™ at 15:22
Assalamualaikum.

semalam,benda yang aku plan nak buat satu pon tak jalan.
sebab ape?mata kiri aku mengalami masalah kenyit2.arghhh,annoying gila!
nak start buat homework math tapi sumpah tak boleh.pensel aku tak gerak lansung kot.
bukak laptop utk buat report organic chem pon still rasa tak selesa.
mata punya pasal la!eee,menyirapnya aku!apesal ekh bnda camni jadi?
pelik aku.bukannya in short period tapi lama kot.
dari pagi isnin start nak g sekolah sampai la malam semalam.
ade org kata,kalau mata kiri yg kenyit2 ade bnda tak elok nak jadi.
kalau mata kanan,something good gonna happen.tp aku tk caya.khurafat wooo:)
utk kurangkan kenyit2 tu,aku ambil la inisiatif utk tuam mata ngn tuala dan air panas.
tapi still sama je.malah makin worse.adoi!
sbb mata ni tak jalan dgn air panas,aku tukar tuam ngn air sejuk pulak.
dasar bakal engineer,main gamble je.haha.
but still,it did not work bebeh.sumpah aku putus asa!
last2 aku ambil langkah yg paling bijak dan berkesan,tdo.
what a shitty day betul la.annoying!!! semua benda dan kerja aku tak jalan smlm.
tapi bila reflect balik ada hikmah tu. Allah nak suruh aku rehat banyak sikit hari tu.
tapi tapi tapi,aku rasa aku ni terlebih rehat dah.asik tido je keje.
natijahnya,makin gemuk bhai.berat aku dah naik 2kg.haha.bangga.kbai!

masa terlalu banyak smpai dibazirkan dgn sia2.hmm.


2 kata-kata pemangkin on "annoying."

Luqeem™ on June 11, 2012 at 5:54 PM said...

hahaha. dulu pernah jadi macam tu. 2 hari kena kot T__T

tak tau sebab ape.

ciksuehaoi™ on June 11, 2012 at 6:20 PM said...

annoying kan?semua benda tak jalan.hoho.rasa nak cubit2 je mata!haha.

Post a Comment

 

menitisebuahKEHIDUPAN Copyright © 2011 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by web hosting